Södertälje
Lämna feedback

Asian Roxy

Thai & Kina

 • Asian Roxy hos Kyparn.se
 • Asian Roxy hos Kyparn.se
 • Asian Roxy hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  12:00 - 21:00
  Mån-Tors:
  10:30 - 21:00
  Fre:
  17:00 - 22:30
  Lör:
  12:00 - 22:30
 • Kontakt

  0855-035566

  Nygatan 27A

  15173 Södertälje

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

Restaurang Asian Roxy är en exklusiv asiatisk restaurang med en elegant samt mysig inredning mitt i Södertälje centrum. Det är en mycket populär restaurang som är omtyckt av många. Här har vi ett stort och mångsidigt matutbud som består...

Restaurang Asian Roxy är en exklusiv asiatisk restaurang med en elegant samt mysig inredning mitt i Södertälje centrum. Det är en mycket populär restaurang som är omtyckt av många. Här har vi ett stort och mångsidigt matutbud som består av genuint tillagade kinesiska rätter och thailänska rättter samt stora sorter sushi. Vår stor scen är självklart mogolisk barbeque buffé på vardagars kvällar samt på helgerna, där du kan plocka ihop dina egna maträtter. Du kan njuta så mycket du orkar.
 Här har vi garanterat stans fräschaste och mest välfylld mongolian barbeque bord med produkter av högsta kvalitet. Till denna ljuvliga mat kan ni avnjuta aromfyllda vin ur ett stort sortiment. Även åtskilliga ölsorter finns tillgängliga för er som föredrar det eller alkoholfria alternativ. Nu finns dessutom möjligheten att bjuda in våran unika mat till hemmen, för mysiga hemma kvällar eller andra tillfällen. Dessutom till ett specialpris som är oemotståndligt.
 Restaurangen funnits mer än tre år. På senare tid har det blivit allt viktigare att boka bord hos oss. Är ni ett större sällskap som vill fira något speciellt, är det ett utmärkt tillfälle att boka bord. Restaurangen har sittplats för 150 personer.